News Center
Position: Home > News

мостовой-кран

date:Apr 24th, 2024
Read:
Share:
Мостовий кран - це вантажопідйомний пристрій, призначений для переміщення та підняття вантажів у вертикальній та горизонтальній площинах. Він складається з металевої балки (моста), що рухається спеціальними рейками, і вантажозахоплювального пристрою (гака, ланцюга, стропа і т. д. ), прикріпленого до візка, який пересувається вздовж моста.
Призначення мостових кранів
Мостові крани призначені для виконання розвантажувально - вантажних робіт на відкритих майданчиках та у закритих виробничих приміщеннях. Як правило, мостові крани використовують у виробничих цехах для переміщення вантажів у важких режимах роботи. Мостові крани використовують на металургійних заводах, електростанціях та в машинних залах.
Related products
Request A Quote
We take great pride in everything that we do,control over products allows us to ensure our customers receive the best quality service.
Your Name
Your Email
*
Your Mobile
Demand products
Your Message
*
Henan Hengyuan Crane Machinery Group Co., Ltd
We will always exert ourselves to meet your demand and expectation with minimum investment. Please feel free to contact us for free consultation, your consultation will be replied within 24 hours.
Contact Us